دیدار هیئت رژیم صهیونیستی با نمایندگان آمریکا در دوحه پاپ لئو: تمام تلاش خود را برای تحقق صلح جهانی به کار خواهم گرفت | معرفی واتیکان به‌عنوان میانجی درگیری‌های جهانی شهادت ۲۰ فلسطینی دیگر درپی حملات رژیم صهیونیستی | شمار کل شهدا به ۵۲ هزار و ۹۲۸ نفر رسید (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام حمایت تمام‌قد ریاض از مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵ شرط مهم ترامپ برای عادی‌سازی روابط با سوریه فرانسه: زمان فشار ویرانگر اقتصادی بر روسیه فرا رسیده است لاوروف: روسیه به دنبال گسترش روابطش با جهان اسلام است جزئیات تازه از سفر پوتین به ایران ترامپ راهی دوحه شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای کابینه چهاردهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟ (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس مجلس اندونزی خواستار پایان جنگ غزه شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراضات گسترده مردم ژاپن به حضور وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در کشورشان + فیلم روایتی از دیدار دست‌اندرکاران کنگره شهدای امدادگر با رهبر انقلاب قالیباف: حرف‌های دیشب ترامپ نشان داد که او در توهم به‌سر می‌برد | ایران دنبال سلاح هسته‌ای نیست + فیلم رهبر کره‌شمالی بر تقویت توان نظامی کشورش بر پایه پهپادها تأکید کرد واکنش عراقچی به اظهارات شب گذشته ترامپ + فیلم توضیحات عراقچی درباره آخرین اخبار مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا + فیلم وزیر نفت: برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین نداریم دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا، تثبیت مواضع و امید به توافق سخنگوی دولت خطاب به ترامپ: ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست + فیلم ترامپ و جولانی دیدار کردند + تصاویر رئیس کمیسیون مجلس: چرا باید ویلاهای استان مازندران همه برق داشته باشند اما برق کارخانه سیمان و واحدهای تولیدی قطع شود؟ ظهوریان: درباره لوایح پالرمو و CFT، به نظر نمایندگان دوره فعلی مجلس توجه شود، نه نمایندگان مجلس دهم جزئیات مذاکرات مستقیم حماس و آمریکا فاش شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله پهپاد‌های رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حملات موشکی گردان‌های القدس به شهرک‌های صهیونیست‌نشین (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیلی دوباره فرودگاه بن‌گوریون در پی حمله موشکی یمن + فیلم (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مخالفت شورای امنیت با طرح آمریکایی - صهیونیستی درباره ارسال کمک به غزه (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دریادار سیاری: هر تهدیدی را در هر جایی جواب می‌دهیم| در بالاترین سطح از آمادگی برای پاسخگویی به دشمنان هستیم

  • کد خبر: ۱۴۹۸۱۲
  • ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۰
دریادار سیاری: هر تهدیدی را در هر جایی جواب می‌دهیم| در بالاترین سطح از آمادگی برای پاسخگویی به دشمنان هستیم
معاون هماهنگ‌کننده ارتش با بیان اینکه انقلاب ریشه در دل مردم دارد، گفت: آنقدر توان بازدارندگی و دفاعی داریم که هر تهدیدی را در هر جایی که علیه منافع، انقلاب اسلامی و تمامیت ارضی ما باشد، قطعا جواب می‌دهیم.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری معاون هماهنگ‌کننده ارتش در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن، اظهار داشت: مردم در این راهپیمایی با بصیرت و آگاهی زیادی وارد عرصه شدند. خیل عظیم جمعیتی که امروز در این شرایط آب و هوایی حضور پیدا کرده‌اند حکایت از بصیرت مردم دارد.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش افزود: مردم با دل و جان به خیابان آمدند و دارند از انقلاب‌شان حمایت می‌کنند. این وظیفه مسئولان و حاکمیت را سنگین می‌کند. آن‌ها باید جلودار این حرکت باشند و از انقلاب و آرمان‌های آن دفاع کنند و ان‌شاءالله به طریقی حرکت کنند که انقلاب بتواند به مسیر پرافتخار خود ادامه دهد.

دریادار سیاری در وصف حضور خیل کثیر مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن و پیام راهپیمایی امسال، گفت: دنیا و دشمنان انقلاب بدانند که این انقلاب ریشه در دل مردم دارد. مردم از انقلاب خود دفاع می‌کنند و دشمنان بیهوده برای خود برنامه‌ریزی نکنند.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش در پاسخ به پرسش «پاسخ ارتش به تهدیداتی که اخیراً توسط آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها صورت گرفت، چیست؟» اظهار داشت: پاسخ ما همیشه معلوم بوده است. ما می‌گوییم که آنقدر توان بازدارندگی و دفاعی داریم که هر تهدیدی را در هر جایی که علیه منافع، انقلاب اسلامی و تمامیت ارضی ما باشد، قطعا جواب می‌دهیم. امروز در بالاترین سطح از آمادگی برای پاسخگویی به دشمنان نظام و انقلاب هستیم لذا امروز شعار ارتش فدای ملت محقق شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->